Преди старта на втория полусезон

Тази събота с турнира на 12 годишните момчета от II група на зона "Загоре" започва спортната програма за втория полусезон на състезателната 2016/17 година. Малките състезатели на треньора Петко Стаматов ще изиграят две срещи в зала "Бойчо Брънзов" срещу отборите на БК "Черноморец-2014" и БК "Несебър". Да им пожелаем да са здрави и успешни на игрището и извън него. Нека ни зарадват с добри игри и демострират какво са научили през удължената ваканция! Класирането и резултатите до момента може да видите тук.

В III група е другият отбор на клуба, който участва в регионалното първенство за мини момчета (12). На 28 януари в Бургас ще се проведе втория турнир в тази група. Класирането до момента и програмата може да видите тук.

В неделя 11:00 юношите ще посрещнат отбора на БК "Акаденик-Бултекс 99" Пловдив в мач от Югоизточната А група. Отборът на Тодор Тончев се представя стабилно в шампионата до момента в група с доста конкурентни и равностойни съперници. Временното класиране и резултатите до момента можете да видите тук. През втората част на сезона треньорското ръководство ще разчита на попълнения от кадетите, поради напускането на състава от няколко състезателя.

От 15:30 часа в мач за третото място в групата мъжкия отбор посреща отбора на "Черно море Тича 2". Победителят ще играе за класиране от 1 до 6 място през втория дял на първенството. Очакваме оспорвана среща и пълна зала подкрепяща нашите играчи. Временно красиране преди последните двубои в Източната А група при мъжете може да видите тук.

Кадетите започват новата година с мач срещу БК "Пловдив Баскетбол" в Пловдив на 21.01.2017 от 13:00 часа, след като мача им с другия пловдивски отбор "Академик" бе отложен поради лошите атмосферни условия. Отбора бе напуснат от Алън Куршумов, който потърси реализация на баскетболния си талант в софийският БК "Шампион-2006". Нека му пожелаем успех и дълга баскетболна кариера! В класирането нашия отбор е трети, но запазва всички шансове за по-добро класиране в А Югоизточна група. Ето класирането и резултатите до момента.

На 22 януари е първата среща на момчетата (14) от А Югоизточна група срещу безспорния лидер БК "Тунджа". До момента представянето на отбора е задоволително с оглед на силно обновения състав, липсата на опит в повече от половината играчи и ограничения брой тренировки. Треньорът Петко Янков, очаква пълна мобилизация от момчетата и въпреки тежката учебна програма и важните за образованието курсове и уроци, призовава своите състезатели да намерят време и да се събират в пълен състав за отборните тренировки. Временно класиране и резултати.

 

Предстои да се изиграе отложения поради зимните условия турнир и при момчетата родени 2004 година, които участват в регионалната група до 14 години на зона "Загоре" Ето предстоящата програма и резултатите до момента на водения от треньора Т. Тончев отбор.

 

 

 

 

 

Предстоят и няколко фестивала при най-малките баскетболисти мини момчета до 10 години. В тях участваме с два отбора водени от Петко Янков и Стоян Велков. Да пожелаем чудесни преживявания и много усмивки на младите състезатели. Програмата на фестивалите можете да намерите в календара на сайта на клуба.

За много години на всички членове и симпатизанти на БК "ДЕЛФИН Бургас"!

Няма отговори за "Преди старта на втория полусезон"