От Испания до Бургас - Как Коцето ни кара да се гордеем!

В медиите не спира да се пише за нашето момче Константин Костадинов, който продължава да впечатлява с изявите си за отборите на Реал Мадрид до 14 и до 15 години. Ето и час от отзивите за него:

Една от надеждите на българския баскетбол попадна в Топ 5 на най-големите таланти в школата на Реал

(Мадрид). Константин Костадинов бе нареден в челната петица от популярното испанско онлайн издание Kia En Zona, a компания му правят още Дино Радончич, Карийм Куйли, Голдън Дайк и Усман Гаруба.

13-годишният бургазлия изведе “белите” до пети пореден триумф в Купата на Испания по минибаскетбол и единодушно и напълно заслужено бе избран за MVP на турнира, който се проведе във Витория. Ето и какво пишат испанците по адрес на 199-сантиметровото българско крило:

“Звездата му изгря на тазгодишната Купа във Витория, където бе избран за MVP. Има изключителни физически дадености за такава ранна възраст и разполага с безспорен талант, който го нарежда сред най-добрите играчи в тази възрастова група на целия континент. При него е налице комбинация от физика, сила, умения, качество и талант. Разполага с добър шут в най-различни ситуации и от различна дистанция. Вкарва с лекота и подава добре. Работоспособността му го превръща в много важен играч”, пишат на Иберийския полуостров и отчитат, че преди да дойде в Мадрид Константин е играл за бургаския Делфин.

Източник: sportal.bg

И още една статия: http://bball.bg/2017/03/10/bivsh-igrach-na-delfin-sred-naj-dobrite-v-real-video/

Да споделим и отзива на: bgbasket.com

Няма отговори за "От Испания до Бургас - Как Коцето ни кара да се гордеем!"