БК Делфин - спортни резултати и класиране на отборите в края на 2019 година

През спортно-състезателната 2019/20 година БК Делфин участва в първенствата организирани от Българска Федерация Баскетбол със следните отбори:
Юноши до 16г. - Елитна група (Източна елитна група)
Момчета до 14г. - Елитна група (Източна елитна група)
Момчета до 14г. - I дивизия - зона Загоре
Момчета до 12г. - зона Загоре
Момчета до 12г. - зона Загоре
Момчета до 10г. - зона Загоре
Момичета до 10г. - зона Загоре

Към момента юношите до 16 г. са трети в Източна елитна група - юг с две победи и четири загуби. След нова година предстоят два турнира с отборите от Източна елитна група - север. След тези турнири класираните отбори от 5 до 8 място ще играят с отборите от Западна елитна група, класирали се от 5 до 8 място на баражи, за да определят кои ще играят на финали на републиканско първенство.

Първия отбор на момчетата до 14г е втори в Източна елитна група - юг със седем победи и една загуба. Предстоят им два мача: с лидера БК "Академик Бултекс 99", Пловдив - след нова година и БК "Несебър" на 20.12.19г. След нова година предстоят два турнира с отборите от Източна елитна група - север. След тези турнири класираните отбори от 1 до 4 място ще играят на турнир за купата на България и се класират директно за финали на републиканско първенство. Класиралите се от 5 до 8 място отиват на баражи, за да определят кои отбори ще играят на финали на републиканско първенство.

Втория отбор на момчета до 14г. е първи в I Дивизия със седем победи и една загуба. Предстои квалификационен турнир, на които сме домакини за класиране на Б финали на републиканско първенство.

Първия отбор на момчета до 12 г. е първи в зона Загоре - Б група със 5 победи. Предстои финален турнир с първите отбори от зона Загоре - А група, а след това и квалификационен турнир с отбори от другите зони за класиране на републиканско първенство.

Втория отбор на момчета до 12 г. е втори към момента с една победа и 4 загуби и вероятно ще бъде пети в крайното класиране на група Б. Играчите в този отбор трупат опит и играят извън класирането, като някои от тях могат да влязат в състава на първия отбор за втората фаза на първенството.

Момичетата и момчетата до 10 г. ще участват в няколко фестивала на пролет!

Няма отговори за "БК Делфин - спортни резултати и класиране на отборите в края на 2019 година"